GOAH

V pátek 23. dubna 2021 se konalo online setkání studentů zapojených do projektu Erasmus+ (Sound in body, sound in mind). Akce se zúčastnili i studenti našeho gymnázia zapojení do tohoto projektu.

V minulém školním roce proběhlo setkání na naší škole, při kterém studenti hostili své kamarády z cizích zemí – Finska, Litvy, Chorvatska, Slovinska a Německa. Sami se však bohužel kvůli pandemii do zahraničí za projektovým setkáním ve školním roce 2020/2021 nedostali, a tak se rozhodli pod vedením svých kantorů angličtiny strávit alespoň společné dopoledne. Setkání probíhalo přes platformu Google Meet v angličtině. Každá země přidala ruku k dílu a připravila pro své zahraniční kamarády program ve formě vědomostních her. Říkají vám něco pojmy jako Kahoot, Quizizz, Padlet nebo WonderMe? Jsou to aplikace, pomocí nichž měly partnerské školy připravené zábavné aktivity na téma zdravý životní styl v souladu s tématem našeho projektu V zdravém těle zdravý duch. Moc nás bavilo i cvičení, které si skrz obrazovku počítače přichystali slovinští studenti nebo tanec, který nás online učil litevský tým. Celý program trval tři hodiny s krátkými přestávkami na protažení. Studenti tak měli možnost prohloubit si nejen své znalosti angličtiny, ale také se dozvěděli spoustu zajímavostí o zdravé výživě a pohybu.

Setkání jsme si moc užili i za těchto podmínek, ale už se nemůžeme dočkat, až zase budeme moct někam vycestovat! Snad se nám to v následujícím školním roce podaří.

Další příspěvky

ZÁVĚR ŠKOLNÍHO ROKU V PODÁNÍ PS BARBASTELLA
SPORTOVNÍ A HUDEBNÍ DEN
TERÉNNÍ KURS JEDOVNICE
PŘEDNÁŠKY A BESEDY
EXKURZE TOHOTO ŠKOLNÍHO ROKU

ZÁVĚR ŠKOLNÍHO ROKU V PODÁNÍ PS BARBASTELLA CIAO! Závěr školního roku byl pro PS

SPORTOVNÍ A HUDEBNÍ DEN Studenti i učitelé GOAH zakončili školní rok 2023/2024 dvěma nabitými

TERÉNNÍ KURS JEDOVNICE V rámci zkvalitnění výuky zeměpisu se některé třídy účastní terénního kursu.

PŘEDNÁŠKY A BESEDY I v letošním školním roce se studenti GOAH účastnili množství přednášek

Školní rok 2023/2024 byl bohatý na návštěvy nejrůznějších míst, hojně jsme putovali po lokalitách