GOAH

    Pondělí 9. 9. 2024


    Polévka: Pohanková se zeleninou (BL, 9)

    Oběd I: Asijská kuřecí pánev – BL (6,9), špecle (1/1,3)

    Oběd II: Čočkový salát s jablky – BL (křemžská hořčice, pórek, majonéza, zakys. smetana), pečivo (1/1)

    PR: Nápoj, Voda s citrónem

    Úterý 10. 9. 2024


    Polévka: Aninská (1/1,3,7,9)

    Oběd I: Pečené rybí filé na másle s bylinkami (4,7), přílohová zelenina (7,9), brambory vařené (BL)

    Oběd II: Vepřové žebírko na kmíně (1/1), zeleninová rýže, salát

    PR: Nápoj, Voda s citrónem

    Středa 11. 9. 2024


    Polévka: Hovězí vývar s játrovou rýží a domácími nudlemi (1/1,3,7)

    Oběd I: Hovězí pečeně svíčková (1/1,7,9,10), knedlíky kynuté (1/1,3)

    Oběd II: Salát z celozrnných těstovin se sýrem a steril. fazolemi (1/1,7), chilli dip (7)

    PR: Nápoj, Voda s citrónem

    Čtvrtek 12. 9. 2024


    Polévka: Gulášová se sójovým masem (1/1,6,9)

    Oběd I: Vepřová pečeně po hanácku (brokolice, šunka 1/1,7), brambory s cibulkou

    Oběd II: Furmanské halušky (zakys. smetana, cibule, slanina, uzené maso, uzený sýr) (1/1,3,7)

    PR: Nápoj, Voda s citrónem

    Pátek 13. 9. 2024


    Polévka: Havířská fazolačka (1/1,9)

    Oběd I: Špagety (1/1) s vepřovým masem a rajčaty (masová směs je BL – 7), ovoce

    Oběd II: Bramborové knedlíky plněné švestkami, sypané perníkem, maštěné máslem· (1/1,3,7), ovoce

    PR: Nápoj, Bílá káva (1/2,1/3,7)


    ČÍSLA U JEDNOTLIVÝCH POKRMŮ OZNAČUJÍ OBSAŽENÉ ALERGENY. BL – BEZ LEPKU

    Změna jídelního lístku vyhrazena.

    Jídla připravuje kolektiv kuchařek s vedoucí kuchařkou J. Gregáňovou.

    Průměrná hodnota potravin na 1 oběd činí 45 Kč, mladší gymn. 40 Kč.
    Jídlo je určeno k přímé spotřebě.

    Pondělí 16. 9. 2024


    Polévka: 

    Oběd I: 

    Oběd II: 

    PR: 

    Úterý 17. 9. 2024


    Polévka: 

    Oběd I: 

    Oběd II: 

    PR: 

    Středa 18. 9. 2024


    Polévka: 

    Oběd I: 

    Oběd II: 

    PR: 

    Čtvrtek 19. 9. 2024


    Polévka: 

    Oběd I: 

    Oběd II: 

    PR: 

    Pátek 20. 9. 2024


    Polévka: 

    Oběd I: 

    Oběd II:

    PR: 


    ČÍSLA U JEDNOTLIVÝCH POKRMŮ OZNAČUJÍ OBSAŽENÉ ALERGENY. BL – BEZ LEPKU

    Změna jídelního lístku vyhrazena.

    Jídla připravuje kolektiv kuchařek s vedoucí kuchařkou J. Gregáňovou.

    Průměrná hodnota potravin na 1 oběd činí 45 Kč, mladší gymn. 40 Kč.
    Jídlo je určeno k přímé spotřebě.

     

    • září – Kouzlo Čech a Moravy
    • říjen – Halloween, Dušičky – dýňové pokrmy
    • listopad – Zvěřina, zabíjačka
    • prosinec – Mikuláš, Vánoce
    • leden – Vaříme bez lepku
    • únor – Skandinávská kuchyně (+ rybí receptury)
    • březen – FIT menu
    • duben – Jarní a Velikonoční menu
    • květen – Vaříme se zeleninou a ovocem
    • červen – Letem světem

    Objednávání obědů


    Přihlašování obědů si každý strávník zajišťuje samostatně prostřednictvím:

    • objednávkového terminálu v budově školy
    • webové stránky www.strava.cz
    • mobilní aplikace Strava.cz (Android, iOS)

    Z důvodu nahlašování počtu obědů na další týden (ISŠ – dodavatel obědů ) je nutné obědy objednat do čtvrtka 12:00 daného týdne.

    Odhlašování obědů


    Odhlásit strávníka na tentýž den není možné. Oběd si strávník – zákonný zástupce může vyzvednout, ale jenom v 1. den nepřítomnosti ve škole. Další dny je potřeba obědy odhlásit.

    Odhlášky ze stravování na přechodnou dobu (např. nemoc) se provádí telefonicky na čísle 518 342 558 nebo e-mailem na bilkova@goah.cz, vždy nejpozději den předem do 12:00.

    Další možností je využití výše uvedeného portálu  www.strava.cz  nebo mobilní aplikace strava.cz.

    Neodhlášený a neodebraný oběd je strávníkovi účtován v plné výši, viz ceník níže.

    Cena za obědy


    Strávníci jsou zařazováni do kategorií podle věku, kterého dosáhnou v příslušném školním roce dle bodů 1 až 4 přílohy č. 2 k vyhlášce 272/2021 Sb. (tj. 3–6 let, 7–10 let, 11–14 let, nad 15 let).

    Cena jednoho oběda je pro žáky do 14 let – 40 Kč. (dovršení 14 let v daném školním roce)

    Cena jednoho oběda pro ostatní strávníky je 45 Kč.

    Cena za neodebraný oběd – plná cena pro žáky 11–14 let 76 Kč
    Cena za neodebraný oběd – plná cena pro žáky 15+ 81 Kč

    Úhrada obědů


    Bezhotovostní úhrada obědů může být realizována prostřednictvím měsíčních platebních příkazů, či zřízením trvalého platebního příkazu na průměrnou měsíční úhradu.

    Platební příkaz je nutné podat tak, aby platba za příslušný měsíc dorazila na účet školy nejpozději 20. den v měsíci, který mu předchází (poslední platba probíhá v květnu – za červen a první platbu je nutné provést do 20. srpna).

    Platbu za stravné posílejte nejvýše dva měsíce dopředu. 

    Při platbě platebním příkazem zadávaným jednotlivě každý měsíc si plátce podle zvolených stravovacích dnů určí počet obědů pro příslušný měsíc a tento počet vynásobí příslušnou cenou jednoho obědu. Od této částky si může odečíst částku odpovídající obědům, které byly zaplaceny, ale řádně odhlášeny.

    Při trvalém platebním příkazu na pravidelné měsíční úhrady si plátce podle zvolených stravovacích dnů určí počet obědů, které bude pravidelně měsíčně uhrazovat, a tento počet vynásobí příslušnou cenou jednoho obědu.

    Vyúčtování se provádí na konci školního roku podle zůstatku na účtu strávníka. Přeplatek bude vrácen na účet banky.

    Platební údaje

    Číslo účtu: 123-8286910267/0100

    Konstatní symbol: 0308

    Variabilní symbol: čtyřmístné evidenční číslo strávníka

     

    • provoz školní jídelny na Gymnáziu: 11:30–13:55
    • provoz školní jídelny na Obchodní akademii: 11:30–13:30

     

    Zásady provozu

    • Ze školní jídelny se nesmí vynášet hotové jídlo (pouze ovoce, oplatky, …).
    • Platí zde zákaz odnášení obědů v jídlonosičích – s výjimkou prvního dne nemoci, kdy si žáci nestihnou oběd odlásit.
    • Jakékoli technické nebo hygienické závady strávníci hlásí v knihovně Gymnázia nebo v kanceláři školy na budově Obchodní akademie.
    • Potenciální úraz či nevolnost žák strávníci řeší s dozorujícím pedagogem.
    • Strávníci se řídí pokyny dozoru.
    • Strávníci se při stravování chovají ohleduplně, v souladu s hygienickými a společenskými pravidly stolování.
    • Žáci Gymnázia tašky odkládají v místnosti před jídelnou.
    • Vstup do jídelny je povolen pouze se zakoupeným obědem.