GOAH

S letošní oktávou jsme se ve středu 21. 9. vydali do hlavního města Prahy. Po příjezdu na nás čekalo ubytování na Žižkově, odkud jsme se přesunuli na prohlídku Národního muzea. Odpoledne jsme navštívili také Vyšehrad a večer jsme zavítali do divadla Na Jizerce na moderní komedii ,,Už je tady zas!”, u níž jsme se skvěle bavili.

Program pokračoval ve čtvrtek ranní návštěvou Petřínské rozhledny a zrcadlového bludiště, po kterém jsme zavítali na Pražský hrad. Prohlédli jsme si Starý královský palác, Baziliku sv. Jiří, Zlatou uličku a Katedrálu sv. Víta, kterou jsme okruh uzavřeli a u Karlova mostu si dali rozchod na oběd. Večer jsme vyrazili do Národního divadla na moderně pojatou Maryšu, což byl jistě obohacující, leč kontroverzní zážitek.

V pátek jsme se v rychlosti sbalili a vyrazili do muzea iluzí. Pořídili jsme mnoho vtipných fotek, které jsou jistě k vidění na webových stránkách školy. Potom jsme nasedli do vlaku do Hodonína, který se neobešel bez komplikací, ale všichni jsme ve zdraví dorazili domů.

Další příspěvky

ETICKÉ DÍLNY
ZAJÍMAVÁ SETKÁNÍ
LYŽAŘSKÝ KURZ 1.A A k5A
LYŽAŘSKÝ KURZ SEKUNDA
BŘEZNOVÉ AKCE FIKTIVNÍ FIRMY KAPO

Ve dnech 3. a 4. 4. 2024 se na nižším gymnáziu uskutečnily programy primární

Studenti 3.E a 3.OA se v březnu sešli s dokumentaristkou Ivonou Novomestskou Remundovou, aby

Na začátku března vyrazily tradičně první ročník a kvinta na lyžařský výcvikový kurs k

V neděli 17. 3. 2024 ve velmi povedené rychloakci nazvané příznačně Kulový blesk došlo

Studenti 3.OA se v březnu rozhodně nenudili. Měli za úkol připravit se na dva