GOAH

S letošní oktávou jsme se ve středu 21. 9. vydali do hlavního města Prahy. Po příjezdu na nás čekalo ubytování na Žižkově, odkud jsme se přesunuli na prohlídku Národního muzea. Odpoledne jsme navštívili také Vyšehrad a večer jsme zavítali do divadla Na Jizerce na moderní komedii ,,Už je tady zas!”, u níž jsme se skvěle bavili.

Program pokračoval ve čtvrtek ranní návštěvou Petřínské rozhledny a zrcadlového bludiště, po kterém jsme zavítali na Pražský hrad. Prohlédli jsme si Starý královský palác, Baziliku sv. Jiří, Zlatou uličku a Katedrálu sv. Víta, kterou jsme okruh uzavřeli a u Karlova mostu si dali rozchod na oběd. Večer jsme vyrazili do Národního divadla na moderně pojatou Maryšu, což byl jistě obohacující, leč kontroverzní zážitek.

V pátek jsme se v rychlosti sbalili a vyrazili do muzea iluzí. Pořídili jsme mnoho vtipných fotek, které jsou jistě k vidění na webových stránkách školy. Potom jsme nasedli do vlaku do Hodonína, který se neobešel bez komplikací, ale všichni jsme ve zdraví dorazili domů.

Další příspěvky

ZÁVĚR ŠKOLNÍHO ROKU V PODÁNÍ PS BARBASTELLA
SPORTOVNÍ A HUDEBNÍ DEN
TERÉNNÍ KURS JEDOVNICE
PŘEDNÁŠKY A BESEDY
EXKURZE TOHOTO ŠKOLNÍHO ROKU

ZÁVĚR ŠKOLNÍHO ROKU V PODÁNÍ PS BARBASTELLA CIAO! Závěr školního roku byl pro PS

SPORTOVNÍ A HUDEBNÍ DEN Studenti i učitelé GOAH zakončili školní rok 2023/2024 dvěma nabitými

TERÉNNÍ KURS JEDOVNICE V rámci zkvalitnění výuky zeměpisu se některé třídy účastní terénního kursu.

PŘEDNÁŠKY A BESEDY I v letošním školním roce se studenti GOAH účastnili množství přednášek

Školní rok 2023/2024 byl bohatý na návštěvy nejrůznějších míst, hojně jsme putovali po lokalitách