GOAH

V úterý 30. ledna 2024 se studenti francouzského jazyka (třídy 2.A a francouzská konverzace) vypravili do Brna na Ekonomicko-správní fakultu Masarykovy univerzity. Zde se konala akce nazvaná „Rendez-vous à la française“ určená těm, kteří se učí francouzštinu a chtěli by v jejím studiu pokračovat. 

Nejprve se představily různé vzdělávací instituce, kde se vyučuje tento jazyk, např. pedagogická fakulta nebo Alliance française. Dále následoval „kulatý stůl“, k němuž zasedly velmi zajímavé osobnosti. Jmenujme např. paní soudkyni Krajského soudu v Praze nebo ředitele Francouzsko-české obchodní komory. Každý z nich řekl studentům svůj „osobní příběh“ spjatý se studiem francouzštiny.

Poté následovaly workshopy, kde si mohli středoškoláci zkusit napsat strukturovaný životopis, seznámit se se studiem ve Francii apod. Akce trvala od 8:30 do 14:30. Součástí byla i prezentace nejrůznějších firem rozdávajících nejen informace, ale i drobné dárečky. Našim studentům se akce velmi líbila a přijeli nadšení. Teď už vědí, že tento druhý jazyk jim nabízí velké možnosti ve studiu, ale i v budoucím životě.

Další příspěvky

ZÁVĚR ŠKOLNÍHO ROKU V PODÁNÍ PS BARBASTELLA
SPORTOVNÍ A HUDEBNÍ DEN
TERÉNNÍ KURS JEDOVNICE
PŘEDNÁŠKY A BESEDY
EXKURZE TOHOTO ŠKOLNÍHO ROKU

ZÁVĚR ŠKOLNÍHO ROKU V PODÁNÍ PS BARBASTELLA CIAO! Závěr školního roku byl pro PS

SPORTOVNÍ A HUDEBNÍ DEN Studenti i učitelé GOAH zakončili školní rok 2023/2024 dvěma nabitými

TERÉNNÍ KURS JEDOVNICE V rámci zkvalitnění výuky zeměpisu se některé třídy účastní terénního kursu.

PŘEDNÁŠKY A BESEDY I v letošním školním roce se studenti GOAH účastnili množství přednášek

Školní rok 2023/2024 byl bohatý na návštěvy nejrůznějších míst, hojně jsme putovali po lokalitách