GOAH

Vážení studenti, absolventi a příznivci Gymnázia Hodonín, 

naše škola si v letošním roce připomene výročí 130 let od svého založení.

Oslavy vyvrcholí v sobotu 5.října 2024 na půdě gymnázia. Přijďte tyto kulatiny oslavit s námi!

Nabízíme prostor pro mezigenerační setkání našich studentů a absolventů v rámci Dne otevřených dveří, kde nejen společně zavzpomínáme na léta minulá, ale také vám ukážeme, čím naše škola žije dnes. Zajímavý program ve školní budově v tento den doplní „garden party“ na dvoře gymnázia.

Chcete se do oslav aktivně zapojit?

Pokud nás chcete podpořit finančně či formou jakékoliv jiné spolupráce (stánek s občerstvením, degustace vína/čaje/kávy, poskytnutím balíčků do soutěže apod.), kontaktujte nás prosím na mailu benesova@goah.cz Vaši pomoc velmi oceníme, a to třeba i formou reklamy na našich propagačních materiálech a sociálních sítích, budete-li si to přát.

Pokud máte nápad na zpestření programu vlastním příspěvkem (např. vystoupení na pódiu s vaším gymnaziálním hudebním seskupením nebo s vaší osobní vzpomínkou na gymnaziální léta) nebo pokud nám můžete poskytnout fotografie z dob vašich studií, kontaktujte nás prosím taktéž na výše uvedeném mailu.

Chcete gymnáziu do dalších let něco popřát?

Napište přání do formuláře pod odkazem níže. Vaše přání budeme průběžně zveřejňovat na našich sociálních sítích a využijeme je v rámci oslav.

Chcete pomoci se směrováním mladé generace?

U příležitosti oslav tvoříme databázi našich absolventů, kteří by byli ochotní sdílet s našimi stávajícími studenty svou profesní cestu a být tak inspirací pro nastupující generaci. Podělte se o svou pozitivní životní cestu a své úspěchy např. formou přednášky, uspořádáním exkurze na vaše pracoviště či nabídkou praxe a navázání spolupráce s našimi mladými talenty.

Oslovila vás tato myšlenka? Zanechte nám prosím na sebe kontakt prostřednictvím formuláře níže.

TĚŠÍME SE NA SETKÁNÍ S VÁMI V SOBOTU 5. ŘÍJNA 2024 NA GYMNÁZIU V HODONÍNĚ!