GOAH

Ve čtvrtek 25. 5. 2023 proběhla soutěž Hlídek mladých zdravotníků, kterou pořádal Oblastní spolek Českého červeného kříže Hodonín. Přehlídka hlídek se konala tentokrát v Lužicích a byla pro začínající zdravotníky příležitostí, aby ukázali své schopnosti a zkušenosti.

Zachraňovalo se na pěti stanovištích, kde mladí zdravotníci museli ošetřit různé typy zranění, včetně otevřené zlomeniny, poranění hlavy, popálenin třetího stupně, úraz elektrickým proudem a poleptání kyselinou. Na každém stanovišti měli soutěžící k dispozici kompletní vybavení potřebné pro ošetření daného typu zranění. Soutěž testovala nejen schopnosti žáků poskytnout první pomoc, ale také jejich rychlost a odolnost ve stresové situaci. Soutěžící museli být připraveni na cokoliv a reagovat okamžitě. Všichni účastníci dali do soutěže maximum a ukázali, že jsou skvělými zdravotníky. Na konci dne byli vyhlášeni vítězové.


Zdravotní hlídka naší školy (Linda Žajdlíková, Nella Mňuková, Julie Jagur, Vojtěch Šurýn, Matyáš Jančálek) vybojovala druhé místo. GRATULUJEME!

Další příspěvky

PROJEKTOVÉ SETKÁNÍ V BONNU V RÁMCI PROGRAMU ERASMUS+
IMATRIKULACE NOVÝCH ŽÁKŮ GOAH
ADAPTAČNÍ KURZY PRO PRVNÍ ROČNÍKY
ČTVRŤÁCI V PRAZE
ANGLIE S HARRY POTTEREM – STŘÍPKY Z POBYTU

PROJEKTOVÉ SETKÁNÍ V BONNU V RÁMCI PROGRAMU ERASMUS+ Ve dnech 8.–14. 9. 2024 se

IMATRIKULACE 1. ROČNÍKŮ Dne 18. 9. 2024 byli žáci prvních ročníků slavnostně přijati do

ADAPTAČNÍ KURZY PRO PRVNÍ ROČNÍKY Také letos na začátku září se všichni noví studenti

ČTVRŤÁCI V PRAZE Žáci všech čtvrtých ročníků naší školy se letos zúčastnili kulturně-historické exkurze

ANGLIE S HARRY POTTEREM – STŘÍPKY Z POBYTU Několik dní strávených v Anglii se